Irina Kovalsky a filmat la 7 săptămâni de sarcină videoclipul - Невидимая Любовь”

Irina Kovalsky trăiește una din cele mai intense perioade ale vieții, artista fiind însărcinată în trimestru doi, cu cel de-al treilea bebeluș al cuplului, o fetiță.

La începutul verii, Irina Kovalsky și soțul ei, Serghey, a lansat videoclipul la piesa ,,Piramida”, iar astăzi artista a mai prezentat publicului o piesă, care se numește "Невидимая Любовь”. Este de menționat că ambele videoclipuri au fost filmate în primăvara anului curent, în Egipt.

Artista a dezvăluit, pe pagina sa de facebook, că atunci când a filmat videoclipurile era deja însărcinată în 7 săptămâni, iar primele simptome de sarcină au reprezentat o adevărată provocare pentru vacanța activă petrecută departe de casă, în condițiile neobișnuite din deșert, scrie unica.md.

Artista apare în noul videoclip într-o rochie neagră, foarte senzuală, exprimând trăirile unei femei care a pierdut omul iubit.

,,Filmarea în Egipt a fost cea mai dureroasă pentru mine! Pentru că fetița mea avea doar 7 săptămâni în burtică. Și acela era momentul apogeului toxicozei, când corpul începe să se schimbe, să se pregătească pentru un nou miracol. Temperatura, slăbiciunea, starea de rău, voiam mereu să dorm și să mănânc :). Căldura, soarele, în plus în Egipt toată lumea fumează și peste tot era miros de țigări, chiar și pe plajă, pentru mine este pur și simplu imposibil când mă gândesc la asta. Dar am făcut acest lucru împreună cu bebelușul meu. Și toate acestea sunt pentru voi, dragi ascultători”, a menționat artista, pe pagina sa de facebook.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:unica.md
0