Irina Rimes: Băiatul meu frumos este dedicată omului care m-a reînviat

Irina Rimes lansează un video cu cadre surprinse în turneu pentru piesa ”Băiatul Meu Frumos”. Melodia îi este dedicată omului care și-a pus amprenta asupra Irinei și a universului ei.

Piesa "Băiatul meu frumos" a fost compusă de Irina Rimes - text și linie melodică, Damian Rusu semnează producția, iar Andi Bănică este backing vocal.

Irina Rimes: "Băiatul meu frumos" este dedicată omului care m-a reînviat."

"Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decât muzica, respirăm și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește. Videoclipul piesei "Băiatul meu frumos" aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scena cu mine.

"Băiatul meu frumos" este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și in jurul căruia mi s-a învârtit universul până când a ajuns la ceea ce este acum. Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat ca să ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică.

Vreau să urmăriți acest videoclip și să simțiți ce simțim noi atunci când suntem pe scenă. Vreau sa simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de ei", a declarat Irina Rimes.

Anterior acestei piese, Irina Rimes a lansat videoclipul "3 Inimi", pentru o melodie înregistrată în colaborare cu Carla`s Dreams, transmite infomusic.ro.

Cel mai recent album al artistei se numește "Cosmos" și a fost lansat în decembrie 2018. Discul este o colecție de 12 piese, lansate sub formatul unei cărți-album. În volumul ce acompaniază albumul se găsește un set de poezii scrise de Irina, dar și o serie de fotografii cu artista.

După un șir lung de hituri, printre care se numără și mai recentele "Seară de seară", "Dependent" (feat. Deliric) și "Bambolina" cu Killa Fonic, Carla's Dreams se păstrează în atenția publicului și primăvara aceasta, cu piesa "Secrete". Melodia a fost lansată la mijlocul lunii martie și a urcat până pe primele poziții în clasamentul YouTube Trending.