Irina Rimes a lansat ultima piesă din capitolul Cosmos

Irina Rimes încheie capitolul "Cosmos" cu piesa "Sarea de pe rană", în versurile căreia ni se vorbește despre o relație de iubire încheiată, dar de care artista nu se poate desprinde cu adevărat. Melodia este lansată împreună cu un videoclip filmat la mare.


"Cu "Sarea de pe rană" se încheie capitolul Cosmos ! A fost o călătorie frumoasă! Vă mulțumesc tuturor!", a transmis Irina Rimes fanilor ei.


Melodia este compusă și produsă de Andrei Bănică împreună cu Alexandru Cotoi, videoclipul purtând semnătura lui Florin Burlacu și a lui Ștefan Comănescu, transmite infomusic.ro.

Așa cum amintea și Irina în mesajul transmis, "Sarea de pe rană" se regăsește pe cel de-al doilea album de studio al artistei, "Cosmos", apărut în decembrie 2018. Discul este o colecție de 12 piese, lansate sub formatul unei cărți-album. În volumul ce acompaniază albumul se găsește un set de poezii scrise de Irina, dar și o serie de fotografii cu artista.

Anterior acestei piese, Irina Rimes a lansat videoclipurile "Băiatul meu frumos" și "3 Inimi", pentru o melodie înregistrată în colaborare cu Carla`s Dreams.