РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Muzică
Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie

Pentru copii
Занимательная информатика
ONLINE

6 octombrie

Justin Bieber a anunţat că revine pe scenă în 2020
27 decembrie, 10:04513

Cântăreţul canadian Justin Bieber a anunţat că va reveni anul viitor pe scenă cu un turneu care va avea loc în America de Nord în perioada mai - septembrie şi prin care îşi va promova un nou album.

Bieber, în vârstă de 25 de ani, a anunţat online, marţi, că va lansa pe 3 ianuarie single-ul „Yummy”, primul de pe viitorul lui album, al cincilea al cântăreţului, transmite adevărul.ro.

Titlul discului nu a fost încă dezvăluit. El a mai spus că va întreprinde un turneu în SUA şi Canada anul viitor şi că urmează să apară într-un serial documentar. 

Turneul va începe pe 14 mai, în Seattle, şi se va încheia pe 26 septembrie, în New Jersey. Justin Bieber a luat o pauză de la muzică în 2017, după ce a anulat ultimele 14 concerte din turneul mondial „Purpose”. Anul acesta, el a fost invitat de Ed Sheeran pentru a cânta împreună single-ul „I Don't Care”, a lansat un remix al piesei „Bad Guy” a cântăreţei Billie Eilish şi a apărut alături de Ariana Grande la Coachella, în luna aprilie. 

Cântăreţul canadian, care se descrie drept „cea mai nesuferită persoană din lume”, a vorbit anul acesta şi despre eforturile lui de a înfrânge depresia şi despre consumul de droguri. Bieber a devenit cunoscut în adolescenţă, când s-a remarcat prin reinterpretări ale unor piese celebre. Primul lui EP, „My World”, a fost lansat în 2010. Muzica lui a fost, până acum, accesată audio online de peste 50 de miliarde de ori.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

0 au distribuit articolul
Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie

Pentru copii
Занимательная информатика
ONLINE

6 octombrie

Noutați asemănătoare