Justin Bieber l-a înlocuit pe Drake în noul videoclip - Popstar

Cu graniţele blocate din cauza pandemiei, artiştii trebuie să improvizeze atunci când filmează videoclipuri. Drake ar fi trebuit să filmeze clipul piesei "POPSTAR" cu DJ Khaled, dar din cauza închiderii graniţelor, Drizzy a rămas blocat în Canada. Justin Bieber i-a sărit în ajutor şi i-a ţinut locul lui Drake în clip. Ce a ieşit puteţi vedea în articol.

"POPSTAR" începe cu DJ Khaled certându-l pe Drake că nu poate ajunge la filmări şi postând o serie de rant-uri pe social media. Drake se preface că e supărat şi îşi etalează noua frizură, cu o inimioară decupată în tunsoare în zona frunţii. După ce discută cu un prieten al său, rapperul canadian decide "să apeleze la o favoare". Justin Bieber intră în scenă, trăind viaţa lui Drake pentru o zi. Se trezeşte într-un pat acoperit cu fotomodele, după ce a dormit cu lanţuri cu diamante la gât şi o şampanie scumpă la îndemână.

Watch Justin Bieber step in for Drake in DJ Khaled's new 'POPSTAR' video |  NMEÎn fundal vedem discuri de platină şi aur pe pereţi şi un portret uriaş al lui Bieber, în stilul Andy Warhol. De abia s-a trezit pop star-ul şi deja a început petrecerea. Bizar să îl vedem pe Biebs cu două pahare în mână, mai ales că e abstinent de când l-a găsit pe Dumnezeu. Ce e drept nu soarbe din ele. Videoclipul "POPSTAR" a debutat pe 4 septembrie şi a strâns în 36 de ore peste 20 de milioane de vizualizări. Include şi o apariţie a managerului lui Bieber (Scooter Braun) şi "name drops" pentru Rihanna şi Selena Gomez. În videoclip mai apare şi soţia lui Justin, Hailey Bieber, dar şi o sumedenie de dansatoare cu coregrafii complexe.

DJ Khaled nu e la prima colaborare cu Drake, "GREECE" fiind un alt track care i-a adus pe cei doi împreună în acest an. Ambele colaborări se vor regăsi pe viitorul album al simpaticului muzician care îşi începe piesele cu "Another one. We the Best!". LP-ul se numeşte "Khaled Khaled" şi va debuta în acest an. Acesta este discul cu numărul 12 din cariera artistului, scrie infomusic.ro.

Drake vine după o vară ocupată, colaborând cu Headie One pe piesa "Only You Frestyle", dar şi cu Popcaan pe 2 piese, "All I Need" şi "Twist & Turn". Un alt single nou este "Laugh Now Cry Later", pe care Drake are versurile principale, iar Lil Durk este featuring. În aprilie Drake a cucerit TikTok cu dansurile din "Toosie Slide", iar în clipul său i-am văzut şi casa cea luxoasă.

Justin Bieber a dat lovitura în 2020 prin colaborarea cu Ariana Grande, "Stuck With U", după ce la început de an oferise o altă colaborare cu Quavo de la Migos, "Intentions".