Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară

Primele zvonuri conform cărora Justin Timberlake și Jessica Biel ar fi devenit părinți pentru a doua oară au apărut în luna iulie a anului trecut. Cu toate acestea, până acum, cuplul nu a confirmat vestea cea mare.

Justin Timberlake a vorbit despre asta în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show, unde a declarat că soția sa, Jessica Biel, a născut un băiețel pe nume Phineas, transmite elle.ro.

„E grozav și e foarte drăguț și nimeni nu mai doarme. Sunt entuziasmați și nu puteam să fim mai fericiți de atât, suntem foarte recunoscători”, a declarat cântărețul.

„Nu ne mai vedem”, a glumit artistul când a fost întrebat de Ellen cum este viața lor acum, cu doi copii. „E foarte distractiv… E minunat, iar Silas este extrem de entuziasmat”, a adăugat Justin.

Justin Timberlake și Jessica Biel s-au căsătorit în 2012, iar de-a lungul mariajului, cei doi au trecut și prin momente mai puțin plăcute. In 2019, cântărețul a fost fotografiat fără verighetă și ținându-se de mână cu actrița Alisha Wainwright, alături de care joacă în pelicula Palmer.

După ce în presă au apărut pozele compromițătoare, Justin Timberlake a făcut o postare specială pe contul său de Instagram, explicând ce anume s-a întâmplat între el și Alisha Wainwright. „Am stat cât de mult se poate departe de bârfele care au apărut, dar simt că este important pentru familia mea să explic aceste zvonuri care rănesc persoanele pe care le iubesc”, a declarat Justin Timberlake.

Justin a dat vina pe consumul de alcool, regretând totodată comportamentul pe care l-a avut cu Alisha. „Trebuie să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea de platou. Am băut prea mult în acea seară și regret comportamentul pe care l-am avut. Trebuia să îmi dau seama. Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl aibă fiul meu. Le cer scuze soției mele și familiei pentru faptul că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi concentra să fiu cel mai bun soț și tată. Sunt incredibil de mândru să lucrez pentru o producție precum este Palmer. Voi continua acest film și sunt entuziasmat să îl vadă oamenii”, a adăugat Justin.

source:Elle.ro
0