Katy Perry e doamna Moș Crăciun în noul videoclip Cozy Little Christmas

Katy Perry a intrat deja în spiritul Crăciunului, odată cu lansarea piesei "Cozy Little Christmas". Melodia primeşte un videoclip, atât de înţesat de simboluri de Crăciun încât dacă aceasta ar fi zahăr, ai avea diabet la final de clip. Îl puteţi viziona în articol.

Katy Perry apare în "Cozy Little Christmas" ca doamna Moş Crăciun, doar că îl scoate pe Moşu' la o vacanţă exotică, ultima relaxare înainte de a duce cadourile. Katy apare din nou în ipostaze sexy, masată de copite de ren, sau făcând baie într-un pahar de cocktail. Spre final se lasă cu piramide de shoturi de lichior de ou şi dansuri cu toate personajele fantastice ale Crăciunului. Coafura cu brad de Crăciun va face cu siguranţă senzaţie între Internaute.

Nu lipsesc reni, oameni de zăpadă şi un televizor cu rol de şemineu. Katy dozează perfect senzualitatea şi latura sa copilăroasă în această creaţie de iarnă. Pare genul de piesă pe care o vom auzi cu toţii în mall, la sesiunile frenetice de cumpărături de Crăciun. Videoclipul a fot regizat de către duo-ul WATTS. De fapt "Cozy Little Christmas" nu este o piesă nouă, Katy scoţând-o de la naftalină doar şi dându-i un material vizual. Track-ul a debutat în exclusivitate prin Amazon în 2018, transmite infomusic.ro.

Acum ajunge însă pe toate platformele digitale de streaming. Piesa a fost compusă şi produsă alături de Greg Wells. Acum Katy Perry încheie un an plin de succes. A colaborat cu Zedd pe piesa "365", dar şi cu Daddy Yankee şi Snow pe remixul lui "Con Calma". Nu uităm nici de cele 3 piese solo ale sale din acest an, "Small Talk", "Never Really Over" şi "Harleys In Hawaii". Nu totul a mers perfect, pentru că judecătorii au decis că piesa "Dark Horse" a artistei este plagiată. Artista de 35 de ani a lansat ultimul album de studio în 2017, "Witness", care a primit recenzii mixte.

În 2019 am avut şi episodul împăcării lui Katy cu Taylor Swift şi urmează acum pregătiri pentru nunta cu Orlando Bloom. Surse din showbiz-ul american ar fi aflat că nunta va avea loc până la final de an.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.