Katy Rain revine cu un videoclip din afara spațiului la piesa Good Luck

Senzuala artistă Katy Rain lansează o producție plină de curaj și speranță la single-ul “Good Luck”. Piesa relatează povestea unei iubiri sincere și o relație extra spațială între 2 personalități și cum aceasta este percepută de alții.

Videoclipul este produs într-un stil old school ce are loc în misterul nopții. Materialul duce la idea că această poveste este „veche cât lumea” și trebuie să ai curajul să fii sigur în propriile alegeri în tot ce faci.

Producția muzicală a fost filmată într-o noapte friguroasă de septembrie de către echipa OKO Production. Stilul vestimentar și look-ul artistei din videoclip aduc stările emoționale ale acesteia. Imaginile video sunt create în stilul anilor ‘90. 

Good Luck Music Video 

După o perioadă în care artista s-a concentrat mai mult pe producție muzicală, Katy pregătește o serie de surprize pentru susținătorii săi. Una dintre ele fiind lansarea inedită a videoclipului într-un hangar de avioane la aerodromul Vadul lui Vodă, cu un show de lumini și versiune deosebită de lansare a piesei alături de unul dintre cei mai buni toboșari din Moldova, Petru Moiseev.

source:Afisha.md
0