Lady Gaga şi Bradley Cooper au oferit un moment de excepție la Oscar 2019

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost interpretarea piesei ”Shallow”, de către co-starurile din ”A star is born”.

Sub privirile celor din sală, dar şi a Irinei Shayk, Bradley Cooper şi Lady Gaga au ”pus în scenă” un moment artistic, în cadrul premiilor Oscar, care i-a adus pe toţi la extaz. Şi, după cum era de aşteptat, reacţiile n-au întârziat să apară în mediul online, potrivit okmagazine.

Cele două staruri au demonstrat din nou că există o chimie de neexplicat între ei, interpretând cu patos piesa ”Shallow”, care a reuşit să câştige un trofeu Oscar la categoria ”cel mai bun cântec”. Momentul lor a fost îndelung aplaudat, mulţi notând că cei doi se potrivesc de minune.

Culmea e că şi Irina Shayk a apreciat interpretarea, la sfârşitu-i, ridicându-se în picioare pentru a-i aplauda pentru cei doi. Evident, reacţia ei, dar şi momentul celor doi, a stârnit nenumărate comentarii în mediul online.

Lady Gaga şi Bradley Cooper, luaţi-vă o cameră!”, ”Lady Gaga şi Bradley Cooper trebuie să se căsătorească şi să facă un copil”, ”Găseşte pe cineva care se uită la tine aşa cum o face Lady Gaga cu Bradley Cooper”, ”Lady Gaga şi Bradley Cooper s-au comportat ca şi cum ar fi singuri în cameră timp de 3 minute”, etc, au fost câteva dintre comentariile din mediul online.

source:Okmagazine
0