Lana Del Rey a compus o nouă piesă dintr-un impuls emoțional

Cântăreața americană Lana Del Rey a publicat, pe Instagram, o melodie intitulată „Looking for America”, pe care ar fi compus-o dintr-un impuls emoțional, în urma masacrelor care au dus la moartea a 31 de persoane weekendul trecut în Statele Unite.

Se pare că aceasta a fost afectată de cele două atacuri din El Paso și Dayton, iar durerea a ales să o exprime prin muzică. Lana Del Rey a publicat pe pagina sa un videoclip în care interpretează o melodie inedită, acompaniată la chitară de producătorul ei, Jack Antonoff.

„Aveam în minte o melodie pe care voiam să o scriu. Ştiu că nu sunt o politiciană şi nu este ceea ce vreau să fiu, aşa că vă rog să mă scuzaţi că am o părere.

Dar ca urmare a masacrelor din ultimele zile şi care m-au afectat din punct de vedere psihic, aş vrea să împărtăşesc acest videoclip filmat acum 20 de minute. Sper să vă placă, se numeşte Looking for America”, a scris artista.

În acest cântec, Lana Del Rey prezintă „propria versiune despre Statele Unite”, fără arme și „bombe din cer” și în care drapelul american poate „zbura în libertate”, evocând „un vis”.

„Norman Fucking Rockwell”, cel de-al şaselea album de studio al cântăreței va fi lansat pe 30 august, menționează zugo.md.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:zugo.md
0