Limp Bizkit a lansat primul său material din 2023, single-ul Out of Style

Publicat: 9 februarie 2023

Limp Bizkit a lansat primul său material din 2023, single-ul "Out of Style", care primeşte un videoclip pus în mişcare de AI şi deepfake-uri. Protagoniştii sunt liderii celor mai mari naţiuni de pe Terra, de la Joe Biden la Vladimir Putin.

"Out of Style" este un single de pe albumul "Still Sucks", lansat de Limp Bizkit la final de an 2021. E chiar prima piesă din tracklist, cu un riff de chitară tipic Wes Borland, cu mult efect şi stilul său muşcător. Versurile sunt clasice pentru Fred Durst, angoasa adolescentină a celui care consideră că toţi îl urăsc. Cât despre videoclip, nu se întâmplă în fiecare zi să îi vedem pe Joe Biden şi Vladimir Putin bând bere împreună şi cântând la tobe şi chitară.

Un alt cameo îl are fix în dreptul grătarului Tom Cruise, de altfel una dintre vedetele preferate pentru deepfake-uri în ultimii ani. Videoclipul cel nou a fost co-regizat de către Fred Durst şi Marc Klasfel. Foloseşte tehnologie deepfake, pentru a îi prezentă pe membrii trupei Limp Bizkit ca despoţi sau lideri de stat. Durst devine Vladimir Putin, Wes Borland este Joe Biden, iar DJ Lethal este Zelenskyy. Tom Cruise se ocupă de grătar.

Cariera de regizor a lui Fred Durst nu trebuie subestimată, el are la activ inclusiv un lung metraj în care joacă John Travolta. Precedentul single de pe ultimul album al formaţiei a fost "Dad Vibes", care s-a viralizat încă de la concertul Lollapalooza din 2021, când Durst apărea cu păr alb şi un look de "unchi". Înainte de albumul din 2021 trupa nu mai lansase nimic din 2011, când apărea "Gold Cobra". Au fost câteva încercări de a lansa muzică, odată ce formaţia ajungea la Cash Money Records, casa de discuri a lui Lil Wayne, dar nu a ieşit nimic de acolo.

În martie Limp Bizkit îşi va relua turneul european amânat de probleme de sănătate ale solistului. În deschidere vor cânta britanicii Wargasm, dar şi Blackgold. Limp Bizkit mai este şi headliner la câteva festivaluri din SUA, pe parcursul verii şi primăverii. Printre ele se numără Bamboozle din New Jersey, dar şi Inkcarceration din Ohio. 2021 a fost un an cu probleme pentru formaţia lui Durst, care şi-a anulat toate show-urile 2021 în cadrul lui Post Pandemic Popup Party, din cauza unor probleme.

Limp Bizkit este activă muzical din 1994 şi s-a destrămat între 2006 şi 2009. Grupul a cântat la noi la Electric Castle 2019.

source:Afisha.md
0