Linkin Park a lansat o piesă nemaiauzită cu Chester, Fighting Myself

Publicat: 27 martie 2023

Linkin Park continuă lansările de piese speciale din arhivă, cele înregistrate pentru albumul "Meteora", care a împlinit 20 de ani de existenţă. Tocmai a lansat piesa "Fightning Myself", cu Chester Bennington la voce şi o puteţi asculta în articol.

La început de an 2023 am ascultat piesa "Lost", extrasă din sesiunile de înregistrări ale lui "Meteora" de la început de mileniu. Fanii au avut fiori când l-au auzit pe Chester Bennington din nou, la 6 ani de la moartea sa. "Meteora" a debutat în martie 2003 şi a fost un mega hit. Al doilea album Linkin Park a avut single-uri care au cucerit topurile în toată lumea, de la "Somewhere I Belong" la "Faint" şi mai ales "Numb".

A vândut peste 8 milioane de unităţi în SUA şi a fost premiat cu discul de platină, de fapt multiple discuri de platină în 15 ţări. Pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la debut, formaţia a relansat LP-ul pe 7 aprilie în multiple formaturi. Ele includ un Box Set Deluxe, viniluri, CD-uri într-un set de 3 discuri, plus digital. Toate oferă track-uri nelansate până acum, rarităţi, demo-uri şi B-Sides.

"Fighting Myself" e o combinaţie de versuri rap ale lui Mike Shinoda cu segmente de voce a lui Chester Bennington. E o piesă ceva mai soft decât restul albumului, cu accent mai mare pe rap parcă. E un breakdown plăcut spre final.

Linkin Park se află în pauză pe termen nedeterminat de la moartea lui Bennington în 2017, cu zero semnale că ar vrea să îl înlocuiască. Shinoda este liderul de facto al grupului şi a declarat în interviuri că nu plănuieşte să lanseze muzică nouă, albume sau să ţină concerte live cu trupă. Linkin Park nu a mai cântat public din octombrie 2017, când a ţinut un concert tribut pentru Chester Bennington în Los Angeles, alături de alţi artişti şi prieteni.

Muzicianul de 45 de ani a lansat recent o piesă solo, compusă pentru coloana sonoră a filmului horror "Scream VI". El apare de altfel şi în videoclipul lui Demi Lovato pentru o piesă compusă pentru acelaşi film, "Still Alive".

source:Afisha.md
0