Mai mulți artiști de peste ocean au organizat concerte virtuale pentru fani

Concertele din întreaga lume au fost anulate sau amânate ca urmare a pandemiei, dar pentru mulți muzicieni, spectacolul continuă direct de acasă.

Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor au pledat pentru anularea adunărilor în masă, inclusiv concerte și festivaluri. În schimb, artiști precum John Legend, Chris Martin, Katharine McPhee, Keith Urban și David Foster transmit spectacole fanilor în direct și gratuit din propriile case, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Solistul trupei Coldplay, Martin a organizat luni un concert pe pagina de Instagram a trupei. Acesta a anticipat concertul cu o invitație către cei care „simt nevoia să discute și ascultă ceva muzică”, cu aproximativ jumătate de oră înainte. Le-a povestit urmăritorilor despre o piesă nouă, despre care „nu are voie sa vorbească” și a cântat mai multe piese precum „Viva La Vida”, „Trouble” și „Yellow”.

"Trebuia să fiu alături de trupa Coldplay astăzi, dar sunt blocați în diferite țări, deci nu putem cânta împreună. Așa că m-am gândit ce ar fi frumos să mă conectez cu unii dintre voi și să știu ce pot face pentru voi... așa că sunt aici la serviciul tău pentru următoarele 20 de minute”, a spus Martin.

John Legend a urmat exemplul lui Martin și a anunțat că va face și el transmisiuni pe pagina sa de Instagram.

"Prietenul meu Chris Martin a făcut concert minunat de acasă, astăzi", a spus Legend. "Ne vedem curând. Vom încerca să trecem prin asta împreună!" 

Nicole Kidman i s-a alăturat soțului în calitate de vocalist, în timp ce acesta a interpretat hituri precum "Coming Home".

"Trebuia să cânt cu toată trupa mea în această seară și, evident, nu putem, iar asta m-a întristat enorm. Mi-am dorit foarte mult să pot să cânt, așa că suntem aici în depozit”, a scris artistul.