Martin Garrix lansează cea de-a treia colaborare cu Bonn - Home

Martin Garrix lansează cea de-a treia colaborare cu Bonn, un single intittulat "Home" și acompaniat de un videoclip ce surprinde viața haotică și antrenantă a unui artist.

După colaborările pentru piesele "High On Life" și "No Sleep", Martin Garrix și artistul suedez Bonn revin cu un single ce dă tonul petrecerilor de final de vară / început de toamnă. Noua piesă "Home" îmbină sound-ul synth al lui Martin Garrix cu instrumentele tipice lui Bonn, venite dintr-o zonă mai pop. Vocea antrenantă a suedezului răsună peste linia melodică, transformând piesa într-un imn EDM fredonabil.

"Home" a avut premiera live în cadrul festivalului Tomorrowland. Single-ul poate fi achiziționat de pe majoritatea platformelor de streaming, scrie infomusic.ro.

Lui Martin Garrix i se mai spune și "tânărul savant" al muzicii electronice. La doar 23 de ani, pasiunea pentru muzica i-a adus lui Martin Garrix o fabuloasă avere și numeroase premii internaționale. Cele mai importante distincții de până acum sunt din 2013 de la Dance Music Awards, unde a fost ales DJ–ul anului și în 2015 la MTV Europe Music Awards unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică.

Martin Garrix a venit în premieră în România în cadrul Untold, în 2016, revenind la Cluj și pentru edițiile din 2017 și 2019 ale festivalului.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.