Miley Cyrus a creat un cover pentru celebra piesă Nothing Else Matters

Miley Cyrus începe promovarea albumului ei de cover-uri Metallica cu o piesă etalon, respectiv balada "Nothing Else Matters", cu care mulți dintre tinerii chitariști, aspiranți la o carieră în rock, s-au intersectat în primă instanță. Versiunea lui Miley este de fapt o versiune colectivă, artista colaborând pentru acest cover chiar cu chitaristul Metallica, Robert Trujillo, dar și cu Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers, Elton John, reputatul producător Andrew Watt și violoncelistul Yo-Yo Ma.

"Mă simt onorată să mă aflu în compania unora dintre cei mai talentați oameni din industria muzicală", a transmis Miley Cyrus pe pagina sa de Facebook

Discul "The Metallica Blacklist" va fi lansat pe 10 septembrie, materialul incluzând 12 piese și nu mai puțin de 53 de colaborări. Printre artiștii cooptați se numără Weezer, Biffy Clyro, St. Vincent, Royal Blood, Mac Demarco, Phoebe Bridgers și pub rockerii australieni The Chats. Mai jos puteți urmări un trailer al albumului, disponibil deja pentru precomenzi.

Miley Cyrus a lansat în luna noiembrie albumul "Plastic Hearts", un material cu vizibile influențe rock. Discul a debutat pe poziția a doua în topul Billboard 200, incluzând single-uri ca "Midnight Sky", "Prisoner" și "Angels like You".