Moldova Music Awards 2019: cine sunt marii câștigători din acest an

Au muncit mult pentru cariera lor, au încântat ascultătorii de muzică cu piese emoționante, iar acum a venit timp să culeagă lauri. Artiștii noștri și-au primit ieri seara trofeele bine meritate la evenimentul de amploare – Moldova Music Awards 2019.

Fetița mică, deja mare, Cleopatra Stratan a câștigat ieri trofeul „Simpatia Publicului”: „Este o onoare să știu că publicul mă admiră și că mă susține! Acest trofeu are și meritul vostru! Mulțumesc din suflet pentru aceste premii superbe!”, a spus Cleo.

Un alt tânăr care a reușit să cucerească și publicul de peste Prut, Mark Stam, a primit ieri trofeul „Cel mai bun artist masculin al anului”, iar cea care și-a trasat startul către succes la „X Factor România”, Nicoleta Nucă – „Cea mai bună artistă feminină a anului”, transmite zugo.md.

Moldova Music Awards sau Gala Decernărilor Muzicale din Republica Moldova este un proiect care aduce la o noua treaptă cunoscutele premii muzicale „Șlagărul Anului”. 

La evenimentul muzical-televizat are loc decernarea trofeelor anuale pentru cei mai buni artiști și cele mai difuzate melodii din Republica Moldova. Printre vedetele care au încântat ieri publicul de la Palatul „Nicolae Sulac” au fost și: SunStroke Project, Dara, Akord, Evelyn, 7 Klase și alții.


source:zugo.md
0