Nicole Cherry și Carlas Dreams au intrat în trending cu piesa Din cauza ta

Publicat: 16 ianuarie 2023

La doar 3 zile de la lansarea piesei "Din cauza ta", semnată Nicole Cherry şi Carla's Dreams aceasta a intrat deja în trending pe locul 18. Se ascultă în articol, unde recapitulăm ce au mai făcut artiștii recent.

"Din cauza ta" poartă semnătura lui Nicole Cherry, Carla's Dreams, dar şi Marcel Botezan, Sebastian Barac şi Mihai Alexandru Bogdan. Instrumentalul are un beat oriental şi un sunet melancolic şi romantic. Versurile sunt despre o relaţie cu probleme, cu buze muşcate şi sentimente. intense Carla's contribuie cu versuri recitate blând în stil rap, iar multiple comentarii au semnalat că abordarea aceasta muzicală aminteşte de începutul carierei artistului.

Vocalizele celor doi artişti se unesc la refren.

Pe Nicole Cherry am văzut-o recent cu un rol destul de important în filmul "Romina VTM" şi a lansat o serie de piese de pe coloana sonoră a aceluiaşi film, câteva în colaborare cu Rareş Maris. Acesta este la rândul său protagonist în film. Artista în vârstă de 24 de ani este activă în muzica autohtonă din 2013 şi a abordat genuri ca pop şi reggae. Devenea cunoscută în 2013 prin single-ul "Memories", lansat la vârsta de 14 ani. În 2014 câştiga premiul "Zu Music Award" la categoria "Best Breakthrough Artist".

De-a lungul anilor a colaborat cu Dorian Popa, Doddy, Connect-R, Joey Montana.

Pe final de an 2022 Carla's Dreams a lansat piesa "Doar Tu", deci acest track alături de Nicole Cherry este primul din 2023. Tot anul trecut Carla's a colaborat cu Alina Eremia pe piesa "20:29", din calitate de producător. Alte piese lansate în ultimul an de artist au fost "Victima", în vreme ce melodia nelansata "Adidaşii gri" a fost cântată live la radio.

Artistul se apropie de o aniversare importantă, deoarece pe 20 ianuarie 2023 se împlinesc 11 ani de când a fost fondat acest proiect muzical, la Chişinău. Carla's Dreams este un nume inspirat de personajul Karla, care apare în romanele de spionaj ale scriitorului britanic John Le Carre. Primul hit al acestui artist a fost colaborarea cu INNA "P.O.H.U.I.".

source:Afisha.md
0