Nothing But Thieves continuă seria pieselor live cântate în izolare

Nothing But Thieves a continuat seria pieselor live cântate în izolare cu o nouă sesiune. Ești invitat să asculți interpretarea piesei "Neon Brother".

Nothing But Thieves a debutat săptămâna trecută un proiect muzical intitulat #SolitudeSessions. Băieții vor interpreta live, fiecare în locuința proprie pentru a respecta regulile de distanțare socială, piese ce urmează a fi urcate pe Youtube. În felul acesta, fanii se pot bucura în continuare de sound-ul Nothing But Thieves de la distanță, transmite infomusic.ro.

Săptămâna trecută, trupa a cântat cel mai recent single lansat, "Is Everybody Going Crazy?", zilele acestea revenind în fața fanilor cu o nouă interpretare. Membrii au ales "Neon Brother", o piesă îndrăgită de fani, dar cântată foarte rar în concerte. Această alegere muzicală i-a încântat pe toți cei care nu au apucat să audă varianta live a melodiei. "Neon Brother" se găsește pe albumul de debut al trupei, "Nothing but Thieves", lansat în 2015.

Nothing But Thieves este o trupă de rock alternativ, originară din Essex, Anglia. În 2015 a lansat albumul omonim de debut. A intrat pe locul 7 în topul oficial din U.K., a atins locul 3 pe iTunes și a fost nr. 1 în topul albumelor pe vinil. Discul s-a vândut în peste 250,000 de copii și a acumulat peste 174 de milioane de stream-uri. Cel de-al doilea material discografic, "Broken Machine", a fost lansat pe 8 septembrie 2017. Trupa lucrează la un nou album, material pe care se va regăsi și piesa "Is Everybody Going Crazy?".

Nothing But Thieves înseamnă Conor Mason (voce), Joe Langridge-Brown (chitară), Dominic Craik (chitară, clape), James Price (tobe) și Philip Blake (bas). Trupa este confirmată în lineup-ul celei de-a 10-a ediții a Summer Well, alături de Woodkid, Of Monster and Men, Keane, Two Doors Cinema Club, Foster the People sau Balthazar.