OneRepublic a lansat videoclipul piesei Wild Life

OneRepublic a lansat videoclipul piesei "Wild Life", single extras de pe coloana sonoră a filmului original Disney+, "Clouds". Te invităm să-l urmărești în articol.

Compusă de doi dintre membrii OneRepublic - Ryan Tedder (câștigător al unui Grammy) și Brent Kutzle, alături de colaboratorul John Nathaniel, "Wild Life" explorează tema principală a filmului - viața trebuie trăită indiferent de aspectele ei mai puțin plăcute. Iubirea, durerea, prietenia, suferința, toate există împreună, iar nouă nu ne rămâne de făcut decât să le acceptăm și să le experimentăm cu adevărat.

Videoclipul, regizat de Christian Lamb, prezintă fragmente emoționante din filmul "Clouds", alături de scene cu solistul OneRepublic, Ryan Tedder, scrie infomusic.ro. Vizualul amplifică emoția piesei, dar aduce și un zâmbet pe buze. Dincolo de boală, probleme și necazuri, videoclipul ne impulsionează să trăim clipa și să ne bucurăm de prezența celor dragi.

În ceea ce privește subiectul filmului pe a cărui coloană sonoră se găsește "Wild Life", acesta este inspirat de evenimente din viața reală și spune povestea lui Zach Sobiech, un muzician în vârstă de 17 ani și a lui Sammy Brown, cel mai bun prieten și partener de compoziție, care au misiunea de a profita la maximum de fiecare zi, după ce cancerul osos al lui Sobiech începe să se răspândească.

Soundtrack-ul complet al peliculei a fost lansat pe 16 octombrie și include, de asemenea, piese interpretate de Renforshort, Sabrina Carpenter sau Fin Argus, cei din urmă fiind și actorii principali din pelicula "Clouds".