Pink Floyd a lansat o nouă melodie în sprijinul Ucrainei

Publicat: 10 aprilie 2022

Trupa Pink Floyd, după o pauză de douăzeci și opt de ani, a lansat o nouă melodie prin care își exprimă sprijinul către poporul Ucrainean, fiind întitulată "Hey Hey Rise Up". Ultimul album al formației Pink Floyd a fost lansat în anul 1994.

Partea vocală a melodiei este interpretată de cântărețul ucrainean Andriy Khlyvniuk, care este membru și îl unei trupe de rock - Boombox. Proiectului s-au alăturat, de asemenea, chitaristul David Gilmour şi bateristul Nick Mason.

Pe contul său de Twitter, Pink Floyd a anunțat că sursele încasate de noua melodie vor fi donate către ONG-ul Ukrainian Humanitarian Relief.

„Sper că va primi susţinere şi publicitate multă. Dorim să strângem fonduri pentru asociaţiile caritabile şi umanitare şi să ridicăm moralul. Dorim să ne exprimăm suportul pentru Ucraina şi în acest mod să arătăm că majoritatea globului crede că este complet greşit ca o superputere să invadeze o ţară independentă şi democratică precum Ucraina.

Noi, ca şi mulţi alţii am simţit furia şi frustrarea acestui act, ca o ţară paşnică şi democratică să fie invadată şi să aibă locuitorii ucişi de o putere mondială importantă”
, declară David Gilmour.

source:Afisha.md
0