Sam Smith lansează piesa Gloria, care dă numele noului său album

Publicat: 23 ianuarie 2023

Sam Smith e pe buzelele tuturor în aceste zile, penru că tocmai a lansat piesa ce dă numele noului său album, "Gloria". În plus, pe 21 ianuarie artistul a apărut la Saturday Night Live, ca invitat muzical, unde a interpretat noua melodie.

Sam Smith vede "Gloria" ca un imn de dragoste queer şi ne pregăteşte un album nou cu acelaşi nume, care va debuta pe 27 ianuarie. La prima ascultare piesa are un sunet neaşteptat, începând cu un soi de cor gregorian. Pare genul de melodie pe care ai auzi-o într-un serial "Lord of the Rings" şi are ceva spiritual, religios în acest sound. Un cor bogat cu voci puternice se îmbină cu vocea lui Sam Smith, care transmite mesaje de empowerment pentru comunitatea LGBTQ+.

Versiunea de la Saturday Night Live a fost extinsă, a inclus şi un cor cu mantii cu sclipici şi pe Sharon Stone ca muză întinsă pe scenă. Sam Smith a îmbrăcat o mantie aurită şi a cântat la un microfon auriu, într-o atmosferă înălţătoare, în vreme ce Sharon Stone poza în diferite poziţii într-un soi de beatitudine.

De pe albumul "Gloria" am mai ascultat până acum două single-uri, "Love Me More", dar şi "Unholy", colaborare cu Kim Petras. În plus, Sam Smith a lansat în ianuarie 2023 şi piesa "Gimme", colaborare cu Koffee şi Jessie Reyez. Cu privire la melodia "Gloria", Sam Smith a explicat că Gloria ar putea fi natura sau o energie feminină din interiorul său, pe care o eliberează.

Sam Smith vede "Gloria" ca un imn de dragoste queer şi ne pregăteşte un album nou cu acelaşi nume, care va debuta pe 27 ianuarie. La prima ascultare piesa are un sunet neaşteptat, începând cu un soi de cor gregorian. Pare genul de melodie pe care ai auzi-o într-un serial "Lord of the Rings" şi are ceva spiritual, religios în acest sound. Un cor bogat cu voci puternice se îmbină cu vocea lui Sam Smith, care transmite mesaje de empowerment pentru comunitatea LGBTQ+.

Versiunea de la Saturday Night Live a fost extinsă, a inclus şi un cor cu mantii cu sclipici şi pe Sharon Stone ca muză întinsă pe scenă. Sam Smith a îmbrăcat o mantie aurită şi a cântat la un microfon auriu, într-o atmosferă înălţătoare, în vreme ce Sharon Stone poza în diferite poziţii într-un soi de beatitudine.

De pe albumul "Gloria" am mai ascultat până acum două single-uri, "Love Me More", dar şi "Unholy", colaborare cu Kim Petras. În plus, Sam Smith a lansat în ianuarie 2023 şi piesa "Gimme", colaborare cu Koffee şi Jessie Reyez. Cu privire la melodia "Gloria", Sam Smith a explicat că Gloria ar putea fi natura sau o energie feminină din interiorul său, pe care o eliberează.

Recent artistul a anunţat şi un turneu "Gloria" în Marea Britanie şi Europa, care îl va aduce inclusiv la noi. Artistul participă la festivalul Summer In the City, desfăşurat pe 3 şi 4 iunie la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei. Acolo mai urcă pe scenă Robbie Williams, Editors, Calum Scott şi Abby Roberts.

Sam Smith are 30 de ani, este activ în muzică din 2008 şi abordează genuri ca pop, R&B şi soul. A câştigat Globul de Aur şi un premiu Oscar pentru melodia din "Spectre", filmul James Bond din 2015. A bifat şi 4 premii Grammy, 3 Brit Awards, 3 Billboard Music Awards şi un American Music Award.

source:Afisha.md
0