РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Muzică
Concerte
PAVEL VOLYA Большой Stand-Up
Palatul Național „Nicolae Sulac”

12 mai

Diverse
Rădăcini
Palatul Național „Nicolae Sulac”

16 mai

Concerte
Live concert online performed by Pavel Malishev
ONLINE

10 aprilie

Petreceri
Первая рейтинговая интеллектуальная игра "Логика" в Онлайн-формате
ONLINE

8 aprilie

Shakira şi Jennifer Lopez, show impresionant la Super Bowl
3 februarie, 12:06703

Cântăreţele de origine latino-americană Shakira şi Jennifer Lopez au oferit, duminică seară, în pauza finalei Super Bowl, un recital care a reprezentat diversitatea culturală şi care a impresionat prin energie.

Cele două dive latino au prezentat 20 de cântece în aproximativ 15 minute. Show-ul din pauza finalei a fost conceput ca „o petrecere all-inclusive, care integrează culturi şi diversitatea”, după cum a spus Shakira în conferinţa de săptămâna trecută.

Shakira a fost prima care a apărut pe scenă. „Hola, Miami!”, a strigat ea, dând startul cu „She Wolf”. Din medley-ul prezentat au făcut parte „Whenever, Wherever” şi „Hips Don’t Lie”, apoi, alături de portoricanul Bad Bunny, a cântat din piesa „I Like It” a lui Cardi B. Shakira a cântat şi la chitară, iar instrumentistul din trupa ei a adus câteva acorduri ale piesei „Kashmir” a trupei Led Zeppelin.

Cântăreaţa de origine columbiană, care a sărbătorit a 43-a aniversare, a inclus în segmentul ei o coregrafie complexă.

La rândul ei, Jennifer Lopez şi-a demonstrat aptitudinile de dans la bară, demonstrate în filmul „Hustlers”, lansat anul trecut. Aceasta a fost unul dintre cele peste zece momente coregrafice prezentate, care i-au demonstrat versatilitatea. A cântat din „Jenny from the Block”, „I’m Real” şi „Get Right”, apoi „Waiting for Tonight”.

Artistul columbian J Balvin i s-a alăturat pentru „Que Calor”, apoi au cântat împreună „Mi Gente”, pe care el a lansat-o împreună cu Beyoncé. După ce Balvin a părăsit scena, Lopez a cântat „On the Floor”, alături de un cor din care a făcut parte fiica ei Emme. Corul a interpretat şi o versiune a „Let’s Get Loud”, apoi refrenul „Born in the U.S.A” (Bruce Springsteen). Făcând referire la originile ei, Lopez a apărut îmbrăcată într-o haină în culorile steagului Puerto Rico.

Finalul a fost suprinzător, deoarece artistele au ales să cânte împreună „Waka Waka”, care a fost imnul Cupei Mondiale 2010. Momentul a fost unul reuşit, cele două demonstrând că sunt cele mai mari vedete latino-americane din industria divertismentului. 

Shakira şi Jennifer Lopez au încheiat show-ul, primul susţinut la Super Bowl de două cântăreţe sud-americane, cu o îmbrăţişare.

Demi Lovato a fost cea care a intonat imnul Statelor Unite în deschiderea Super Bowl LIV, ce a avut loc pe Hard Rock Stadium din Miami. Prestaţia ei a fost îndelung aplaudată şi lăudată în social media.

În finală, Kansas City Chiefs a obţinut al doilea succes după 50 de ani, învingând, cu scorul de 31-20, formaţia San Francisco 49ers. 

Echipa din San Francisco a condus cu 20-10 înaintea ultimului sfert, dar Patrick Mahomes (24 ani) a dat tonul revenirii. Cu două touchdown-uri şi două intercepţii, Mahomes a fost ales cel mai bun jucător al finalei, devenind cel mai tânăr quaterback desemnat MVP.

Acesta a fost sezonul cu numărul 100 al NFL.

0 au distribuit articolul
Concerte
PAVEL VOLYA Большой Stand-Up
Palatul Național „Nicolae Sulac”

12 mai

Diverse
Rădăcini
Palatul Național „Nicolae Sulac”

16 mai

Concerte
Live concert online performed by Pavel Malishev
ONLINE

10 aprilie