Skrillex a revenit cu un nou single, Leave Me Like This şi un nou look

Publicat: 23 ianuarie 2023

Cândva cel mai mare DJ din lume, Skrillex a revenit în atenţia publicului recent atunci când s-a afişat cu o schimbare de look radicală. Muzicianul s-a pregătit astfel să ne ofere un nou single, pe care îl ascultaţi în articol, sub numele de "Leave Me Like This".

"Leave Me Like This" este o colaborare cu rapperul Bobby Raps şi vine după alte colaborări ale DJ-ului cu PinkPantheress, Trippie Redd, Four Tet şi Fred Again. De altfel Fred Again a fost semnat la casa de discuri a lui Skrillex, Owsla. Revenind totuşi la nouă melodie, în buna tradiţie a DJ-ului american, se tot joacă pe tonalităţi foarte subţiri cu vocile incluse.

Nu avem vreun electro aici, dubstep sau DNB, ci un track dansabil EDM cu un crescendo de manual, spre un "aproape drop". Lansarea piesei s-a petrecut după ce Skrillex a partajat imagini cu el făcând teasing pentru track pe laptopul său pe 17 ianuarie. Cât despre schimbarea de look, după un deceniu în care l-am asociat pe Skrillex cu celebra pleată pe o parte şi ras pe cealaltă, plus ochelari cu rama groasă, îl găsim în postura de "latino lover punk", dacă ar fi să descriu cumva noul său look.

Pe lângă schimbări de imagine, artistul ne-a pregătit foarte multă muzică nouă. Mă refer aici la albumul dublu care ar trebui să sosească în a doua parte a acestui an. A trecut multă vreme de când Sonny Moore nu ne-a mai oferit un LP, mai precis din 2014, când apărea "Recess". În 2021 Moore încheia o pauză de 2 ani cu nu mai puţin de 4 single-uri: "Butterflies" alături de Four Tet şi Starrah, "Too Bizzarre" cu Swae Lee şi Siiickbran, "Supersonic (My Existence)", cu Noisia, Josh Pan, dar şi "Don't Go" cu Justin Bieber şi Don Toliver.

Skrillex a mai lansat muzică şi sub numele de Jack U, proiect colaborativ cu Diplo. În plus este şi solist la o trupă emo/rock alternativ, From First to Last, cu care a scos muzică nouă cu câţiva ani în urmă.

source:Afisha.md
0