Smiley a lansat o piesă de dragoste “My Love”

Smiley a lansat  “My Love”, o piesă-terapie pentru relațiile de iubire încercate de timp și de timpuri. Urmărește videoclipul filmat în Deșertul Californian.

“Piesa My Love este ca o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, ne-a spus Smiley despre piesă. A compus-o în vizita lui din Statele Unite ale Americii, împreună cu niște compozitori care au colaborat cu Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana. Piesa este în stilul banku, aducând un mix de reggae, dancehall și pop, menționează infomusic.ro.

“Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-și amintească de persoana iubită”, a adăugat artistul.

“My Love” face parte dintr-o serie de piese pozitive în limba engleză pe care Smiley și-a propus să le lanseze în viitorul apropiat. Artistul speră să ajungă în viețile și playlisturile cât mai multor oameni din întreaga lume.

Videoclipul a fost filmat în America de Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Deșertul Californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței și iubirii. Smiley a avut alături un fotomodel exotic din Los Angeles.

Salvation Mountain din Desertul CalifornianDeși este deschis vizitatorilor și celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobari și a compatibilității dintre artist cu opera sa și valorile pe care le reprezintă spațiul. După ce i-au studiat activitatea și muzica, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei “Acasă” și i-au primit cu bucurie pe Smiley și echipa sa pentru filmări.

“Filmările au durat o zi întreagă și pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viața mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deșert, fără niciun pic de umbră și sub un soare puternic, am rezistat până la urmă și a ieșit un clip bun”, ne-a povestit Smiley.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.