Spike și Smiley au lansat o nouă piesă (VIDEO)

Publicat: 19 martie 2023

Producție Hahaha Production, Cat Music și ATOM, "Copacul" este un omagiu adus familiei. Versurile melodiei vorbesc despre "destinul sângelui", despre rolurile importante pe care părinții le joacă în viața fiecăruia dintre noi. Melodia a fost compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, pe versuri scrise de Spike și Alex Pelin.

"Rădăcina noastră e în istoria familiei noastre. Nu suntem doar suma experiențelor noastre, suntem mai mult de atât. Creștem din rădăcini spre cer până înflorim. Suntem punți de legătură între pământ și cer! Mă bucură mult colaborarea cu Spike și de-abia aștept să ajungă la Oameni!", a declarat Smiley.

La rândul său, Spike a transmis: "Am lansat <<Copacul>>, cu Smiley. Este o piesă foarte personală, las versurile să vorbească în numele meu. Enjoy!"

Pe numele său real Paul Mărăcine, Spike este un rapper activ de 20 de ani în industrie, asociat cu casele discuri Roton, 20 CM Records, Okapi şi Cat Music pe parcursul carierei sale. Acum se ocupă de producţii prin casa de discuri Atom, dar şi de regie video prin studioul The Evil Twin. Artistul a regizat numeroase videclipuri pentru colegii săi de la Okapi Sound, dar şi pentru alți artiști ca Horia Brenciu, Voltaj, Delia, Pavel Stratan, Raluka sau Connect-R.

Smiley a cucerit inimile ascultătorilor cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, după care s-a îndreptat către o carieră solo. Până în prezent a lansat patru albume: "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r'n'b şi hip-hop. Rezultatul s-a văzut în aprecierea primită din partea publicului, din milioanele de vizualizări ale videoclipurilor şi din hiturile care au atins locuri fruntașe în topurile muzicale.

source:Afisha.md
0