The MOTANS a lansat un nou album - Great Expectations

Publicat: 14 mai 2022

The Motans este o trupă din Republica Moldova care a lansat primul său album - "My Gourgeous Drama Queens", acum 4 ani în urmă. Din acel moment, aceștia au reușit să cucerească inimile a mii de oameni din Republica Moldova, dar și de peste hotarele ei. Recent, trupa a anunțat lansarea unui nou album, intitulat "Great Expectations".

Solistul trupei scrie pe pagina de Facebook: "Great Expectations. Pentru că mereu avem așteptări cu toții. Așteptările oamenilor în ceea ce mă privește sunt legate desigur de muzică. Când mai lansez o piesă nouă? Când mai lansez o piesă ca la început?  Eu vreau să merg peste așteptări. Azi, cel de-al treilea album. Piese ca la început nu vor mai fi niciodată, eu sunt muzica mea, iar aceasta va suna azi așa cum sunt și cum mă simt azi."

Odată cu lansarea noului album, The Motans a prezentat fanilor săi și noua piesă, care se regăsește în Great Expectations. Este vorba despre melodia "Tot ce contează", care în doar câteva ore a reușit să strângă sute de recenzii pozitive ale internauților și să îndrăgostească în sine toți fanii trupei.

source:Afisha.md
0