The Motans a lansat videoclipul piesei Valuri Mari

The Motans a lansat videoclipul piesei "Valuri Mari", un tribut pentru experienţa unică a concertului de la Arenele Romane de pe 31 mai. Acest release vine pe 2 august, ziua de naştere a lui Denis Roabeş, vocea proiectului The Motans. Este un cadou pentru fani, iar clipul poate fi vizionat în articol.

"Valuri Mari" este o piesă cu instrumentaţie complexă, care include chitară electrică cu un solo care îţi rămâne în minte mult timp după terminarea piesei. Se aude şi un sintetizator care aminteşte puţin de coloană sonoră a lui Hans Zimmer pentru "Interstellar". Videoclipul prezintă experienţa lui Denis Roabeş şi a publicului de la Arenele Romane din cadrul "The Motans Grand Concert". Mii de mâini şi telefoane cu ecran aprins sunt în aer, publicul vuieşte şi ploaia îi acoperă pe toţi.

Cu reflectoare psihedelice şi aştri proiectaţi pe scenă, experienţa a fost una cu adevărat emoţională şi multi senzorială pentru public. Într-o ploaie de confetti şi cu o mişcare plină de energie a lui Denis Roabeş pe scenă, acest videoclip încununează cea mai memorabila reprezentaţie The Motans. Concertul a adus împreună 5000 de fani ai celui mai sentimental proiect muzical pop venit în România de peste Prut, scrie infomusic.ro.

Noua melodie a fost interpretată în premieră la Arenele Romane pe 31 mai, la primul mare concert al grupului muzical. Cei prezenţi au fost rugaţi să facă parte din videoclip şi să stea cu mâinile în aer, simbolizând valurile din titlul şi versurile acestei creaţii.

Muzica este compusă de Denis Roabeș împreună cu Alex Cotoi, Sebastian Barac și Marcel Botezan care semnează și producția piesei, iar partea instrumentală aparține lui Iștvan Ilieș (pian), Ali Said (tobe), Matei Bulencea (bass) și Damian Rusu (chitară). Creditele video sunt semnate de NGM Creative, regie Bogdan Păun și DOP Alexandru Mureșan.

Finalul include un pian sensibil şi imagini cu Denis pe malul mării, eterna sa inspiraţie. Un semafor apare de nicăieri pentru o doză de absurd într-un peisaj romantic. Câteva cuvinte memorabile ale artistului legate de existenţa umană şi divinitate încheie această operă de artă specială.

În 2019 The Motans a mai lansat hitul "POEM", colaborare cu Irina Rimes, dar şi "Rămâi" alături de Delia.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.