Trupa Akord a lansat o nouă piesă - Strada zilelor senine

"Strada zilelor senine" este titlul noului single Akord, lansat în dorința lor de a dărui melomanilor o doză de optimism și entuziasm pentru o viață mai frumoasă.

Prin intermediul acestei piese, băieţii de la Akord vor să readucă soarele pe străzile înnourate de la efectul nedoritei pandemii. Să le dorim succes că îl merită, scrie publika.md.

În noul clip apar cinci fete focoase, care încing la propriu atmosfera. 

"Producția video te prinde ca un film bun de privit și îți dorești să se repete. Ne-am uitat la clip, prealabil lansării, de vreo 10 ori la rând. Nu reușeam, împreună cu Eduard, nicidecum să găsim la noi vreun cusur ceva, deoarece ne apăreau permanent în față cele 5 fete focoase și senzuale. A fost o mare revelație să lucrăm cu ele în platou; și ușor și greu în aceeași măsură. Uneori, în urma „mișcărilor lor de fitness” voiam să verificăm, dacă nu cumva... facem febră, acele scene însă nu au încăput în cele trei minute și ceva de clip", a declarat Igor Sîrbu cu ocazia lansării piesei.

Piesa "Strada zilelor senine" vine pe valul crescând al precedentelor realizări muzicale. Astfel, hiturile "Unde Unde" și "Hora Dorului" au depășit deja milioane de vizualizări în YouTube și Facebook.

source:publika.md
0