Trupa Radiohead va oferi un concert online, în fiecare săptămână

Formaţia rock britanică Radiohead va difuza în fiecare săptămână concerte din arhivă pe canalul propriu de YouTube până la finalul izolării, au anunţat membrii pe reţelele de socializare.

„Acum că nu mai aveţi de ales, indiferent dacă doriţi să petreceţi o seară liniştită acasă sau nu, vă prezentăm primul concert dintr-o listă de mai multe din cadrul Radiohead Public Library pe care le vom publica pe canalul YouTube al Radiohead“, a declarat grupul pe Instagram. 

 „Vom dezvălui unul pe săptămână până când restricţiile legate de situaţia noastră actuală vor fi ridicate sau până când nu mai rămâne niciun show să vă propunem“. Grupul a publicat primul concert - „Live From a Tent in Dublin“, transmite adevărul.ro.

Concertul a avut loc pe hipodromul din Punchestown, în comitatul Kildare din Irlanda, în octombrie 2000, notează news.ro. 

Această întâlnire săptămânală se adaugă recentelor cadouri făcute de Radiohead fanilor. În decembrie, grupul a decis să publice întreaga discografie pe YouTube. Cu câteva luni mai devreme, liderul Thom Yorke a făcut publice 18 ore de înregistrări pentru albumul de studio „Ok Computer“.

Radiohead a fost inclusă anul trecut în Rock and Roll Hall of Fame. Trupa rock alternativ Radiohead a fost înfiinţată în 1985, în Marea Britanie, şi este formată din Thom Yorke (voce, chitară), Jonny Greenwood (chitară), Colin Greenwood (bas, clape), Ed O'Brien (chitară) şi Philip Selway (tobe). Grupul a cunoscut succesul odată cu lansarea single-ului „Creep”, în 1992, iar albumul de debut, „Pablo Honey”, a apărut în 1993. Au urmat opt materiale de studio - în rândul cărora se remarcă albumul „OK Computer” (1997). Formaţia a primit trei premii Grammy şi un MTV Video Music Award.

source:Adevarul.ro
0