Un clip AKORD de o sensibilitate deosebită, cu Mihaela Strâmbeanu în rolul central

Publicat: 5 aprilie 2023

În ajunul sărbătorilor pascale, trupa AKORD lansează clipul „Casa Mea”, produs de echipa SpoialaBrothers. Clipul reprezintă o lucrare video de o sensibilitate deosebită, care prinde spectatorul în mreaja amintirilor și dorului de casă. Rolul central i-a fost distribuit cunoscutei actrițe de teatru și cinema – Mihaela Strâmbeanu, care a avut o prestație impecabilă

Cu ocazia lansării noii producții muzicale, Igor Sîrbu, solist AKORD, a menționat: „Colaborarea noastră cu Mihaela Strâmbeanu a ieșit firească, de la sine și, nu a fost planificată din timp, deși ne doream o actriță profesionistă pe post de protagonistă. După ce am finalizat masterul audio al piesei și ne-am înțeles cu frații Spoială, a apărut Mihaela și, la un ceai de cătină s-a hotărât totul”.

Carismaticii băieți de la AKORD au ținut să mulțumească și tuturor celor implicați în realizarea acestei producții:  „De data asta am avut un platou imens cu o echipă foarte mare, probabil cea mai numeroasă de până acum. Folosindu-ne de ocazie le spunem mulțumesc tuturor: ați fost mulți și foarte buni toți”.

Muzica și versurile piesei sunt scrise de Iurie Badicu, care a semnat și scenariul acestui clip.

AKORD s-a relansat în 2019 cu Igor Sîrbu și Eduard Malareu și este cea mai difuzată trupă pop la radio și tv, având piese care acumulează milioane de vizualizări în rețelele sociale. Cele mai cunoscute hituri sunt: „Unde, Unde”; „Hora dorului”; „Prizoniera”; „Noaptea Târziu”; „Cine-i soarele tău”; Mă doare” și altele.

source:Afisha.md
0