Universal Pictures a lansat primul trailer pentru 1917

Universal Pictures a lansat primul trailer pentru "1917", primul film regizat de Sam Mendes după colaborarea cu franciza James Bond, care a inclus peliculele "Skyfall" și "Spectre".

În afară de Sam Mendes, ale cărui alte credite includ "American Beauty" și "Road to Perdition", în proiect mai sunt implicate o mulțime de nume apreciate la Hollywood. George Mackay (Captain Fantastic) și Dean-Charles Chapman (Game of Thrones) îi vor înfățișa pe cei doi soldați din centrul poveștii. 

Din restul distribuției fac parte Colin Firth (The King's Speech), Benedict Cumberbatch (Avengers: Endgame), Richard Madden (Rocketman), Andrew Scott (Fleabag), Daniel Mays (Line of Duty), Adrian Scarborough (Blunt Talk), Jamie Parker (Valkyrie), Nabhaan Rizwan (Informator) și Claire Duburcq, care își face debutul pe marile ecrane. 

Acțiunea din "1917" are loc în timpul Primului Război Mondial, într-un moment-cheie, și se concentrează pe doi tineri soldați britanici, Schofield (George Mackay) și Blake (Dean-Charles Chapman), cărora li se oferă o misiune imposibil de dificilă, dar totodată crucială. 

Aceștia trebuie să străbată în timp record teritoriul inamic și să transmită un mesaj care va opri atacul asupra a sute de alți soldați. 

Pe lângă îndatoririle sale de regizor, Sam Mendes a scris scenariul cu Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful). De asemenea, Mendes este și producător alături de Pippa Harris, Jayne-Ann Tenggren, Callum Mcdougall și Brian Oliver. 

Universal Pictures a stabilit că 25 decembrie să fie data oficială de lansare a peliculei în anumite cinematogarfe din Statele Unite ale Americii, urmând ca premiera globală să se desfășoare pe 10 ianuarie, informează filmnow.ro.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:filmnow.ro
0