Rita Ora tocmai a lansat prima sa piesă din 2023, You Only Love Me

Publicat: 28 ianuarie 2023

Rita Ora tocmai a lansat prima sa piesă din 2023, "You Only Love Me", cu un videoclip profund personal. Artista ne prezintă o zi foarte ocupată a sa, marea zi a nunţii. Acesta este un single compus de către artist și produs de Lewis Thompson.

"You Only Love Me" este inspirat de experienţele personale ale artistei şi de senzaţia de vulnerabilitate de la începutul unei "călătorii romantice". Piesa alternează între melancolie specific britanică şi beat-uri dance-pop bune de dancefloor şi remixuri.
Deja îmi pot imagina părţi ale melodiei şi refrenul ajunse în mixaje pentru club. Până la final de clip Rita Ora devine o veritabilă "mireasa fugară", cedând în fata neprevăzutului, precum castelul de vis în flăcări.

Videoclipul a fost regizat de către Charlie Sarsfield şi a fost filmat în suburbiile oraşului Los Angeles. Inspiraţia? Pe de o parte "Stepford Wives", dar un pic de tot şi "Alice In Wonderland". Printre apariţiile speciale din videoclip se numără cele ale celebrităţilor Kristen Stewart, Chelsea Handler, Sharon Stone ca naşa din poveste.

Track-ul începe cu un memo vocal de la soţul artistei, actorul şi regizorul Taika Waititi. El este omul care ne-a adus ultmele două filme "Thor", dar şi excelenta serie comică "What We Do In the Shadows". Neo zeelandezul are un umor şi o personalitate aparte. Acesta este totuşi doar primul single pentru Rita, care ne-a pregătit un album complet nou pentru 2023. Vrea să surprindă vulnerabilitatea noii etape din viaţa sa, pe care o împarte cu Taika.

Printre altele învaţă să se lepede de experienţele trecutului şi să facă loc pentru noi experienţe. Ora va interpreta noul single live pe 1 februarie, atunci când are programată o apariţie la emisiunea lui Jimmy Fallon. Artista începe şi o nouă etapă a carierei, care include un parteneriat proaspăt semnat cu cei de la BMG.

Rita Ora este activă muzical din 2008, dar a ajuns celebră în 2012, prin colaborarea cu DJ Fresh pe piesa "Hot Right Now". Albumul său de debut, "Ora" venea tot în 2012, debutând pe locul întâi în Marea Britanie. Născută în Pristina, Kosovo, muziciana a fost numită ambasador de onoare al statului în 2015. Are 32 de ani şi o discografie destul de scurtă, care include până acum 2 albume.

source:Afisha.md
0