O jurnalistă de la noi va participa la organizarea Premiilor Oscar 2020

Surpriză de proporții pentru jurnalista Daniela Caraiman. Moldoveanca este stagiară de mai bine de cinci luni la Sky Cinema Italia, iar – mai nou – ea a primit frumoasa veste că va participa la organizarea Premiilor Oscar din acest an.

„Nu există. Nu se poate! Săptămâna aceasta am trecut cu brio încă un examen – cultura jurnalistică. Și, așa cum de mai bine de cinci luni fac parte din echipa de producție Sky Cinema Italia, tot săptămâna asta am aflat că voi participa la organizarea evenimentului pe care noi îl vom transmite în direct pe Sky Cinema Oscar și anume show-ul pe care în fiecare an îl priveam la micul ecran: Premiile Oscar 2020”, a scris Daniela pe Facebook, după ce a aflat vestea, transmite zugo.md.

Daniela Caraiman este cunoscută drept jurnalistă, PR manager și chiar bloggeriță de călătorii. Ea a activat la mai multe instituții media de la noi din țară și este activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o mulțime de fani. De asemenea, în aprilie 2019, moldoveanca a fost inclusă în top 100 cele mai sexy femei din Moldova, potrivit VIP Magazin.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:zugo.md
0