Cold Pursuit - un nou thriller de acțiune cu Liam Neeson

"Cold Pursuit" este remake-ul hollywooodian al thriller-ului norvegian "Kraftidioten". Ambele variante sunt regizate de Hans Petter Moland, singura care diferă fiind distribuția: în timp ce în variantă europeană protagonist este Stellan Skarsgard, versiunea americană îl are în prim-plan pe Liam Neeson.

Liam Neeson le oferă fanilor săi un nou thriller de acțiune, "Cold Pursuit", în care joacă rolul unui tată care vrea să se răzbune pe cei care îi amenință familia. De această dată, tatăl cu pricina este șofer pe o mașină de deszăpezire și descoperă că fiul său a fost ucis de un grup mafiot pe care bărbatul vrea să-l distrugă încetul cu încetul.

"Cold Pursuit" surprinde prin scene de acțiune spectaculoase, care i-au impresionat pe criticii de specialitate. Ei scriu că prestația lui Neeson este una impecabilă, care demonstrează încă o dată că, deși are 66 de ani, a fost făcut pentru a juca în filme de acțiune și subgenurile lor.

Acțiunea din "Cold Pursuit" are loc în Colorado. Neeson joacă rolul lui Nels Coxman, un bărbat obișnuit care lucrează din greu pentru a-și întreține familia. El are o soție iubitoare (Laura Dern) și un fiu, Kyle (Michael Richardson), care îi călca pe urme tatălui său și impresionează printr-un comportament de cetățean exemplar.

Pacea din familia Coxman este însă spulberată când Kyle e găsit mort din cauza unei supradoze de heroină. Nels refuză să creadă că fiul său a fost dependent de droguri, așa că pornește într-o misiune de răzbunare, pentru a-i găsi pe cei care i-au ucis băiatul.

"Cold Pursuit" nu este "Taken" și tocmai de aceea criticii au numai cuvinte de laudă la adresa filmului, scrie filmnow.ro. Cei de la Collider, Movieweb, Metacritic consideră că povestea este o comedie neagră, o parodie a filmelor clasice cu Liam Neeson, care ține publicul în priză de la început la sfârșit, punându-l pe gânduri.

source:filmnow.ro
0