A fost lansat ultimul trailer pentru filmul Aquaman

Pelicula "Aquaman", regizată de James Wan, îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, pe marile ecrane în luna decembrie a acestui an.

Personajul lui Momoa trebuie să își revendice tronul de drept, când lumea de sub ape pornește un război ce urmărește cucerirea uscatului. Alături de Temuera Morrison, în rolul lui Tom Curry, și de Nicolae Kidman, care o va juca pe regina din Atlantida, viitorul Aquaman descoperă că are puteri nebănuite încă din copilărie.

Curry poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării fiindcă este "jumătate om, jumătate zeu".

După trailerul extins, care are mai bine de cinci minute, producătorii au lansat un alt trailer, ultimul înainte de marea premieră. În noul fragment, protagonistul se străduiește să își dea seamă dacă aparține lumii pământești, de unde provine tatăl său sau regatului mamei sale în Atlantis. Mera încearcă însă să îi arate, poate că trebuie să facă parte din ambele.

Noul trailer vine după ce, la începutul luni noiembrie, în mediul online au fost publicate fotografii cu o parte din personaje. Deși acesta este primul film solo al lui Aquaman, personajul a jucat un rol substanțial în Justice League.

source:filmnow.ro
0