Au apărut 33 de postere noi cu personajele din Avengers: Endgame

Timp de aproape un an, fanii Marvel au avut timp să se obișnuiască cu ideea că unele dintre personajele lor preferate au dispărut din cauza lui Thanos. Mai nou însă, ei au aflat că o super-eroină pe care o credeau în viață a fost și ea victimă decimării Universului.

Black Panther, Falcon, Bucky, Spider-Man sunt doar câțiva dintre cei care au dispărut în "Avengers: Ifinity War". Tocmai de aceea "Endgame" este atât de anticipat-fanii vor să vadă cum Răzbunătorii supraviețuitori se vor mobiliza pentru a-și aduce prietenii înapoi, dar și pentru a salva omenirea. 

Au apărut însă vești proaste pentru cinefili. Deși credeau că au văzut masacrul lui Thanos pe marile ecrane, ei au aflat recent că și Shuri, sora lui T'challa aka Black Panther, a fost omorâtă de Pietrele Infinitului, informează filmnow.ro.

În urmă cu puțin timp, cei de la Marvel au lansat o serie de postere cu personajele din "Endgame" și mesajul "Răzbunăm pe cei căzuți". Personajele vii apar colorate, în timp ce cele moarte sunt în alb-negru. 

Înainte de publicarea acestor afișe, fanii credeau că Shuri a supraviețuit decimării întrucât moartea ei nu a fost redată de frații Russo pe marile ecrane. 

Pentru cu geniul din Wakanda este un personaj extrem de iubit, unii fanii sunt supărați de această turnură de situație și speră că soarta lui Shuri și a celorlalți eroi să fie cu adevărat decisă în "Endgame", care va apărea la cinematografe pe 26 aprilie 2019. 

source:filmnow.ro
0