Captain Marvel avea alt final. Cum ar fi trebuit să se termine

"Captain Marvel" a sfidat toate așteptările în ceea ce privește încasările la box-office! Filmul marca Marvel a introdus-o în echipa Avengers pe Carol Danvers și i-a ajutat pe fani să înțeleagă mai bine ce se va întâmplă în "Endgame", cel mai anticipat film cu super-eroi al anului.

Într-un interviu recent, Debbie Berman, editor al filmului "Captain Marvel", a dezvăluit însă că regizorii Anna Boden și Ryan Fleck planificaseră un alt final pentru lung-metrajul cu Brie Larson în rol principal, screi filmnow.ro.

Atenție! Urmează spoilere din film mai jos. Dacă nu l-ați văzut încă, nu citiți în continuare.

"Le-am sugerat să apeleze la niște trucuri la finalul filmului. Inițial, sfârșitul urma să o surprindă pe Carol zburând în spațiu, singură. Acest cadru lasă loc de foarte multe întrebări: unde merge, ce planuri are, ce se va întâmpla?", a spus Berman pentru Entertainment Tonight.

"Am simțit că am nevoia de ceva mai mult. Carol nu părea să aibă un scop. Dădea senzația că pur și simplu a ales să dispară de pe Pământ timp de atâția ani. Așa că i-am adăugat pe Talos și pe familia sa în nava spațială. Aceștia o așteptau să zboare împreună, semn că super-eroina avea scopul de a le găsi un cămin și a avea grijă de ei. Mi s-a părut că secvența a oferit o închidere mai emoționantă filmului", a spus Berman.

source:filmnow.ro
0