Harrison Ford a vorbit despre cum evoluează lucrul la Indiana Jones 5

A cincea aventură cinematografică a lui Indiana Jones a fost anunţată de ceva vreme, însă de la ştirile legate de revenirea în rolul titular a lui Harrison Ford şi de confirmarea lui Steven Spielberg în scaunul producătorului, mai avem ceva de aşteptat până când eroul îşi va scutura de praf pălăria de fetru şi îşi va pune la lucru biciul celebru.

Ultimul update al proiectului a fost anunţat în vară, când data de lansare a lui Indiana Jones 5 a fost mutată de Disney în 2021, iar scenaristul Jonathan Kasdan a fost adus să refacă povestea imaginată pentru sequel.

Publicaţia Variety a stat de vorbă cu Harrison Ford după evenimentul SAG-AFTRA Foundation din acest week-end, iar starul a oferit un scurt update legat de evoluţia lucrului la a cincea parte a francizei: „Avem un scenariu în producţie de care suntem foarte entuziasmaţi, iar eu abia aştept să începem filmările”, a spus el. 

Cât priveşte speculaţia legată de preluarea rolului lui Indy de către Chris Pratt (starul lui Guardians of the Galaxy şi Jurassic World), Ford a preferat un răspuns ocolit, în glumă: „Aici cred că fie va fi el în rol, fie voi fi eu”.  

source:Cinemagia.ro
0