IMDb a lansat o listă cu cele mai așteptate filme ale anului 2019

Am pășit de curînd în anul 2019, iar IMDb a lansat o listă cu cele mai așteptate filme ale anului 2019. Deloc surprinzător, lung-metrajele cu super-eroi sunt în topul căutărilor pe celebra platformă, informează filmnow.ro.

Potrivit IMDb, "Captain Marvel", "Avengers: Endgame" și "Dark Phoenix" sunt titlurile față de care utilizatorii platformei au arătat cel mai mare interes. Nici nu e de mirare că producțiile Marvel ocupă locurile fruntașe-trailer-ul de la "Endgame" a bătut recorduri peste recorduri și a devenit cel mai vizionat din istorie, pe parcursul a 24 de ore!

Se spune că datorită lui, fanii abia așteaptă să vadă și "Captain Marvel", întrucât super-eroină este cheia către salvarea celorlate personaje importante precum Iron Man, Captain America, Thor sau Spiderman. "Captain Marvel" se va lansa doar cu o luna înainte de "Avengers: Endgame" și va fi primul film MCU care are un personaj principal feminin.

Pe locul trei în top se află "Dark Phoenix", un film al seriei X-Men care spune povestea lui Jean Grey. Acțiunea întregului lung-metraj va avea loc la 10 ani după "Apocalypse", în anul 1992, când membrii X-Men încearcă să facă față posturii de super-eroi.

Charles Xavier intră într-o printr-o etapă bizară și ajunge să-i trimită pe mutanți în misiuni din ce în ce mai periculoase. Prima care suferă consecințele și ajunge să se schimbe este Jean Grey, ea transformându-se dintr-un personaj pozitiv într-o adevărată forță întunecată.

Iată lista completă a celor mai așteptate și anticipate filme din 2019, potrivit căutărilor pe IMDb:

1. Captain Marvel
2. Avengers: Endgame
3. X-Men: Dark Phoenix
4. One Upon a Time in Hollywood
5. The Irishman
6. It: Chapter 2
7. Glass
8. Joker
9. Aladdin  
10. Hellboy

E de remarcat faptul că o serie de filme care au beneficiat de campanii de marketing mari, precum "Shazam!", "Spider-Man: Far From Home" și chiar "Men in black 4" nu au reușit să se plaseze în primele 10 căutări.

source:filmnow.ro
0