Noul film James Bond va avea trei finaluri diferite

Finalul filmului „No Time To Die“, ultimul în cadrul căruia actorul Daniel Craig va interpreta rolul agentului 007, este sub lacătul regizorului Cary Joji.

Din dorinţa de a păstra totul secret pentru fanii filmelor din seria „James Bond“, mai ales că paparazzi au fost pe urmele echipei de filmare, producătorul a decis să filmeze trei finaluri diferite pentru a evita astfel scurgerea de informaţii, scrie Daily Mail. 

Se pare că nici măcar Daniel Craig nu ştie cum se va încheia producţia, scrie adevărul.ro. Potrivit sursei citate, singurul care are acces la toate informaţiile este regizorul Cary Joji Fukunaga şi va rămâne singurul care va şti până în momentul lansării cum se va încheia „No Time to Die“.  

În unul dintre finalurile vehiculate în presa internaţională, James Bond va renunţa la serviciul secret pentru o „viaţă liniştită în Jamaica“, iar personajul interpretat de actriţa Lashana Lynch este cel care va prelua ştafeta.  

Daniel Craig este, în prezent, actorul care deţine de cel mai mult timp rolul agentului James Bond, după ce a depăşit recordul stabilit anterior de Roger Moore. Pe 14 octombrie s-au împlinit 5.119 zile de când actorul britanic Daniel Craig a preluat acest rol, din octombrie 2005. Recordul anterior în acest sens l-a stabilit roger Moore, cu 5.118 zile, respectiv din 1 august 1972 până pe 6 august 1986, când timothy Dalton a fost anunţat ca succesor al acestuia. În tot acest timp, Moore a jucat în şapte filme ale francizei „James Bond“.  

Daniel Craig va continua să deţină acest rol cel puţin până în aprilie 2020, când va fi lansat următorul film al francizei, „No Time To Die“. 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Adevarul.ro
2