Noul film cu Sandra Bullock: numit cel mai înfricoșător film al iernii

Filmul post-apocaliptic o surprinde pe Sandra Bullock, în vârstă de 54 de ani, în rolul unei femei pe nume Malorie, care, alături de cei doi copii ai săi, se confruntă cu o entitate ce ia forma celor mai grave temeri ale oamenilor și îi determină să se sinucidă. Filmul horror i-a îngrozit pe utilizatorii platformei, scrie filmnow.ro.

Pentru a ajunge la siguranță și a se proteja de entitatea terifiantă, Malorie și copiii ei trebuie să fugă și să completeze o călătorie dificilă legați la ochi.

Utilizatorii care și-au petrecut sărbătorile vizionând filmul de groază "Bird Box au scris pe rețelele de socializare că se simț anxioși și că nu ar mai avea curajul să urmărească încă o dată pelicula.

La începutul thriller-ului, chipul lui Sandra Bullock umple ecranul, provocând parcă privitorul să întrerupă contactul vizual. Mallory, personajul pe care îl joacă, are asprimea unui comandant. În afara casei sale, există creaturi care pot ucide cu privirea. Spectatorul nu vede niciodată aceste entități, dar învață să le recunoască prezența: foșnetul frunzelor, ciripitul de păsări și ochii victimelor nefericite, care devin roșii și apoși înainte că ele să se sinucidă instantaneu cu cea mai apropiată armă: o fereastră, o mașină, un birou-orice este la îndemână.

"Dacă te uiți, mori", îi avertizează Mallory pe cei doi copii mici ai săi, pe care a reușit să îi țină în viață timp de cinci ani, izolați într-o casă. Vine însă momentul să plece din căminul provizoriu și să meargă într-un loc sigur, cu barca, pe un râu periculos-legată la ochi. Totul pentru a se salva și a-i salva de la moarte.

Premisa este una înfricoșătoare, iar cei care au văzut filmul sunt de acord. În "Bird Box" mai joacă și Sarah Paulson, cu care Sandra Bullock a mai lucrat pentru "Ocean's 8" și care îi este foarte bună prietenă în viața reală.

Când a venit vremea ca Bullock și regizoarea Susanne Bier să aleagă cine va interpreta rolul surorii Sandrei, ambele și-au dat seama că o vor pe Sarah Paulson în film: "Faptul că am reușit să o convingem și să aibă timp pentru noi e un miracol. Lucrează 364 de zile pe an", a mărturisit Sandra Bullock.

source:filmnow.ro
0