Andrew Lincoln revine într-o trilogie pentru serialul The Walking Dead

Finalul sezonului 9 a scos din scenă un nume central al lui The Walkind Dead, șeriful Rick Grimes. Fanii personajului au acum un motiv de bucurie, căci AMC a anunțat (via HeroicHollywood.com) că a început lucrul la o serie de trei filme pentru televiziune în care actorul Andrew Lincoln își va relua populara partitură.

„În ultima apariţie a lui Lincoln în The Walking Dead, personajul său, Rick, este rănit mortal şi îl vedem urcat în elicopter, îndreptându-se către o destinaţie necunoscută. Primul film va explora istoria noii destinaţii a lui Rick şi ce va avea de înfruntat el în acest nou capitol al apocalipsei zombie”, se menţionează în comunicat.

Filmările sunt programate să înceapă în 2019. Scenariul trilogiei va fi imaginat de unul dintre foştii colaboratori pe partea creativă a serialului, Scott M. Gimple. În planul AMC şi al scenaristului menţionat se mai află şi „filme, producţii speciale, seriale, conţinut digital şi multe altele”.

What Comes After, episodul ce a marcat finalul aventurilor din serial ale lui Rick Grimes, a fost difuzat de postul american AMC pe 4 noiembrie.

source:Cinemagia.ro
0