Criminal Minds se va încheia după cel de-al 15-lea sezon

Unul dintre cele mai longevive seriale de televiziune a fost reînnoit pentru un ultim sezon de zece episoade, scriu cei de la Entertainment Tonight.

Actorii din "Criminal Minds" lucrează în prezent la cel de-al 14-lea sezon, care va avea 15 episoade. Ei anunțat însă că după încă un sezon, serialul se va încheia.

"Este un succes extraordinar al CBS. Suntem foarte de mândri că l-am difuzat", a spus șefa de programe a postului, Amy Reisenbach. "Criminal Minds a arătat că facem televiziune de calitate. A avut succes nu doar la televizor, ci și în mediul online."

"Criminal Minds" a spus povestea unor agenți comportamentali ai FBI. De-a lungul anilor, spectatorii au ajuns să țină la relațiile personale ale personajelor și să spere în reușitele lor, scrie filmnow.ro.

Potrivit Entertainment Tonight, sezonul al 14-lea va veni cu momente-cheie pentru personaje, inclusiv o nuntă. Apoi, povestea va ajunge la sfârșit, spre dezamăgirea telespectatorilor care au urmărit mai bine de zece ani aventurile agenților.

source:filmnow.ro
0