Cum arată, astăzi, actorii din renumitul serial ”Gossip Girl”

Pe 19 septembrie 2007 se lansa primul episod al serialului ”Gossip Girl”. În cei șase ani de emisie, serialul american s-a dovedit a fi unul dintre cele mai de succes, cucerind adolescenții de pretutindeni.

Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Chuck Bass, Nate Archibald și Dan Gumphrey sunt personajele pe care toți le-au îndrăgit. Dar cum arată, astăzi, actorii care le-au dat viață?

1. Blake Lively – Serena van der Woodsen

E, probabil, cea care și-a sporit cel mai mult celebritatea după terminarea serialului. Mamă a două fetițe și soția lui Ryan Reynolds, Blake n-a dispărut nicicând din atenția publicului. Toarnă film după film și trăiește, zi de zi, viața fashionistei Serena.

2. Leighton Meester – Blair Waldorf

A fost o vreme când Queen B avea New York-ul la picioare. Acum, Leighton nu e tocmai pe cai mari. E căsătorită cu starul din The OC, Adam Brody, cu care are şi o fetiţă şi încearcă să-şi recupereze cariera actoricească. A apărut pe Broadway, a lansat câteva piese, iar acum o putem vedea în „Single Parents”.

3. Chace Crawford – Nate Archibald

El chiar a dispărut din radarul tuturor. De-abia în 2015 a marcat o apariţie în ”Blood & Oil”, care le-a amintit tuturor cât de cuceritor e pe micile ecrane. În 2018, însă, are patru pelicule care urmează să fie lansate, aşa că-i urăm mult succes!

4. Penn Badgley – Dan Humphrey

N-a stat prea mult fără job! A înregistrat un real succes actoricesc cu rolul ”Jeff Buckley” în pelicula ”Greeting from Tim Buckley”. Ba mai mult, între timp, s-a şi căsătorit, el ducând-o la altar pe Domino Kirke în 2017. Anul acesta, apare într-un show televizat, numit ”You”, care pare a fi o continuare a serialului ”Gossip Girl”.

5. Ed Westwick – Chuck Bass

Viaţa lui a fost destul de problematică! După acuzaţii nefondate de viol, Ed încearcă să-şi reabiliteze imaginea. Totuşi, acum câteva luni, el şi-a pierdut rolul din drama ”Ordeal of Innocence” ca urmare a acestor acuzaţii.

source:Okmagazine
0