HBO a anunţat când începe ultimul sezon „Game of Thrones“

Finalul celebrului serial a fost anunţat pentru anul viitor, însă unele surse au sugerat că debutul acestuia ar putea fi mutat în vară.

Ne mai despart doar câteva luni de cele şase episoade ce vor încheia lunga serie de conflicte din lumea imaginată de George R.R. Martin, complicate de ameninţarea Umblătorilor Albi. HBO a anunţat ieri printr-un clip video postat pe contul său de Twitter şi preluat de foxnews.com că sezonul 8 al lui Game of Thrones va debuta în luna aprilie a anului viitor.

Unele surse au notat anterior că lansarea ar putea veni ceva mai târziu, posibil în iulie, cum a fost cazul sezonului 7 (iulie 2017), însă producătorii par să se fi gândit la nerăbdarea fanilor şi au scurtat aşteptarea. În mare parte, sezoanele 1-6 ale serialului au ajuns pe micile ecrane tot în aprilie – cel mai târziu spre finalul lunii martie.

Finalul sezonului 7 a lăsat-o pe Daenerys (Emilia Clarke) în drum spre Westeros, cu dragonii şi imensa sa armată. Este aşteptată de Cersei (Lena Headey), devenită Regină după moartea copiilor săi. Armata Regelui Nopţii se îndreaptă spre sud, iar o confruntare este iminentă.

Deşi Game of Thrones se va încheia anul acesta, aventurile în Westeros vor continua, căci HBO a aprobat episodul pilot al unui serial a cărui acţiune se desfăşoară cu 1000 de ani înaintea evenimentelor din celebrul serial. Au fost aleşi în distribuţie actorii Naomi Watts şi Josh Whitehouse (Poldark).

source:Cinemagia.ro
0