HBO a lansat 20 de noi postere din ultimul sezon „Game of Thrones“

HBO a lansat 20 de noi postere din ultimul sezon „Game of Thrones“ ce ilustrează miza luptei finale: cine va ocupa râvnitul Tron de Fier, construit din o mie de săbii.

Ultimul sezon din celebrul serial „Game of Thrones“ va avea premiera pe 14 aprilie 2019. HBO a lansat 20 de noi postere din ultimul sezon al îndrăgitului serial „Game of Thrones, ce înfăţişează cele mai importante personaje stând pe disputatul Tron de Fier, scrie Daily Mail.    

Prima persoană pe care o vedem pe tron este Daenerys Targaryen, interpretată de actriţa britanică Emilia Clarke. De asemenea, un alt poster îl înfăţişează pe Jon Snow, interpretat de Kit Harington, cum se sprijină în sabie, iar următoarea imagine, care arată un posibil deznodământ al poveştii, îngrozeşte fanii show-ului: The Night King/ Regele Nopţii ar putea ocupa tronul mult disputat.

De asemenea, fanii serialului au remarcat imediat un detaliu inedit în posterul cu John Snow. Cel care „nu ştie nimic“ se află în acceaşi poziţie ca Ned Stark, tatăl personajului, care a sfârşit tragic în primul sezon al serialului, relatează adevărul.ro.

„Credeaţi că nu vom observa modul similar în care amândoi ţin sabia. Momentul în care Ned a murit a fost cel mai trist“, a scris un fan. 

În plus, alături de fiecare imagine observăm un citat al personajului sau un paragraf despre el. De exemplu, pe fotografia lui Jon Snow scrie: „Nu cunoaştem niciun rege în afară de Regele din Nord“.    

Odată cu lansarea celor 20 de postere, HBO cere fanilor „Game of Thrones“ să se „alieze“ cu personajul preferat şi să reposteze imaginea în cauză, cu hashtag-ul #ForTheThrone.  Un final spectaculos  Ultimul sezon „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor“ va avea premiera în aprilie 2019, iar producătorii sunt extrem de zgârciţi în detalii, cu excepţia promisiunilor că va fi un final spectaculos. 

Recent, actorul Vladimir Furdik, care îl interpretează pe Regele Nopţii, a dezvăluit că va avea loc o scenă de luptă incredibilă, după ce personajul lui şi armata de Umblători Albi au reuşit să distrugă Zidul ce-i separa de cele şapte regate din Westeros. 

„În a treia parte a ultimului sezon va avea loc o bătălie pe care creatorii şi-o doresc a fi cea mai mare din istoria televiziunii. Aproape întregul episod va fi despre această luptă şi va dura aproximativ o oră“, a povestit actorul. În ceea ce priveşte finalul serialului, Furdik nu a oferit detalii privind personajul care se va aşeza pe râvnitul Tron de Fier. 

„Va fi o surpriză incredibilă. Veţi vedea multe scene cu dragoni, pe Regele Nopţii şi o bătălie cruntă. Va fi interesant de văzut la ce s-au gândit creatorii serialului pentru final, dar mai multe nu vă pot spune“, a precizat actorul. 

Totodată, HBO a lansat un teaser video ce prezintă o hartă cu Westeros plină cu figurine reprezentative pentru fiecare casă, în timp ce gheaţa începe să pună stăpânire pe partea de nord, iar focul izbucneşte dinspre sud. Focul şi gheaţa se întâlnesc la mijloc, sugerând bătălia finală dintre cele două elemente.

source:Adevarul.ro
0