Henry Cavill va avea rolul principal în serialul The Witcher

Henry Cavill, cunoscut mai ales pentru rolul lui Superman în filmele din universul DC, se întoarce la serialele TV. Actorul va avea rolul principal în serialul Netflix, The Witcher.

Henry Cavill va avea rolul principal în serialul Netflix, The Witcher. Bazat pe una dintre cele mai bine vândute serii fantasy, The Witcher spune povestea lui Geralt of Rivia, un vânător de monștri, care luptă să-și găsească locul într-o lume în care oamenii se dovedesc adesea a fi mai răi decât fiarele. Destinul îi scoate în față o vrăjitoare puternică și o tânără prințesă cu un secret periculos, cei trei fiind nevoiți să facă echipă pentru a lupta împreună într-o lume periculoasă.

Serialul va avea opt episoade și va fi regizat de Alik Sakharov, Alex Garcia Lopez și Charlotte Brändström. Conform publicației Variety, Sakharov, care este și unul dintre producătorii executivi ai serialului, va regiza patru episoade – inclusiv primul episod. Garcia Lopez și Brändström vor regiza câte două episoade fiecare. În acest moment nu se știe cine va mai juca în serial alături de Henry Cavill.

Henry Cavill a confirmat vestea pe contul lui de Instagram. Actorul a publicat o imagine cu profilul lui de Netflix cu numele schimbat în Geralt of Rivia.

Serialul The Witcher marchează reîntoarcerea lui Henry Cavill la serialele pentru televiziune. Ultima dată când l-am văzut într-un serial a fost îăn 2010, când a apărut în drama istorică The Tudors. Actorul de origine britanică este cunoscut mai mult pentru rolurile sale din filme artistice. El l-a interpretat pe Superman în trei filme din universul DC, Man of Steel, Batman vs Superman: Dawn of Justice și Justice League, iar cel mai recent l-am văzut în filmul Mission: Impossible – Fallout.

Seria de cărți The Witcher, scrisă de autorul polonez Andrzej Sapkowski, a fost publicată în anii 80 și s-a bucurat de un mare succes. A fost transformată în romane grafice, într-un serial polonez de televiziune și în jocuri video.

source:Glamour.ro
0