House of Cards revine cu ultimul trailer pentru noul sezon

House of Cards revine cu ultimul sezon (6) în noiembrie, pe Netflix, iar lucrurile devin mai complicate ca niciodată.

Claire Underwood este acum președintele SUA, iar un lucru este foarte clar, după cum spune chiar ea: "I'm not going to be told what to do anymore. Not by you, or by any man, ever again."

Show-ul și-a făcut un nume prin faptul că a arătat unghiurile neștiute ale politicii, cele în care scandalurile, trădările și alianțele au dictat acțiunile oamenilor la putere, iar acum lucrurile par să fie și mai dramatice.

Schimbarea s-a produs prima oară în plan real, atunci când Kevin Spacey a fost implicat în mișcarea #metoo și a fost acuzat că l-a agresat sexual pe actorul Anthony Rapp, atunci când el avea doar 14 ani. În urma acestor vești, Netflix a anunțat că-l va concedia pe Spacey, lăsând soarta ultimului sezon într-o zonă confuză.

Salvarea a venit de la Robin Wright și personajul ei, Claire Underwood - a ajuns președinte, în urma unor mișcări politice atent studiate. A fost lansat și trailer-ul ultimului sezon, așa că putem să descoperim mai bine poziția ingrată în care este pusă Claire și cum toată lumea încearcă să o pună la punct.

Atât foști inamici, cât și noi forțe apărute la putere se aliază pentru a-i subestima autoritatea, dar prima femeie președinte a Statelor Unite nu are de gând să nu lupte pentru ceea ce are.

source:noizz
0