Modern Family se va încheia după cel de-al 11-lea sezon

Serialul de comedie „O familie modernă/ Modern Family”, produs de 20th Century Fox Television, va avea un al 11-lea sezon, care va fi şi ultimul.

Show-ul creat de Steve Levitan şi Christopher Lloyd a fost lansat în 2009 şi a câştigat cinci premii Emmy consecutiv, din 2010 până în 2014. Serialul şi actorii din distribuţie au primit nenumărate alte trofee, de la Peabody la SAG, DGA, WGA şi PGA, dar şi un Glob de Aur în 2012.   

Audienţa „Modern Family” a scăzut în timp, dar serialul încă se află între primele cinci cele mai urmărite ale ABC.   În prezent, este difuzat cel de-al 10-lea sezon al show-ului care este disponibil şi pe HBO Go.   

„Chris şi Steve au creat unul dintre cele mai importante şi emblematice seriale de comedie din istoria televiziunii”, a spus Karey Burke, preşedinta ABC Entertainment, citată de Variety.  

„În sezonul final vor avea loc mai multe evenimente cruciale pe care niciun fan al serialului nu va dori să le rateze”, a adăugat preşedinta.    

Levitan şi Lloyd au transmis: „De zece ani, personajele noastre au ţinut piept curajos momentelor de răscruce din viaţă. Am ales o cale diferită odată cu încă un sezon al «Modern Family»”. Din distribuţia serialului fac parte Ed O’Neill, Sofia Vergara, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Rico Rodriguez, Ty Burrell şi Julie Bowen, scrie adevărul.ro.

source:Adevarul.ro
0