Noul serial, marca Netflix, e cel mai înfricoşător din toate timpurile

Noul serial horror „The Haunting of Hill House“, marca Netflix, a fost caracterizat drept „unul dintre cele mai înfricoşătoare din toate timpurile“. În plus, scenele de groază au lăsat traume chiar şi în vieţile actorilor principali, după cum ei înşişi mărturisesc.

Serialul, care a avut premiera pe 12 octombrie, a avut efecte negative puternice asupra iubitorilor acestui gen, care au avut atacuri de panică, stări accentuate de anxietate şi chiar au ajuns în prag de leşin, în urma vizionării, scrie Daily Mail. 

Vedetele serialului, actorul englez Oliver Jackson-Cohen (32 de ani) şi actriţa americană Elizabeth Reaser (43 de ani) au declarat că au resimţit, la rândul lor, efectele scenelor de groază.    

„Imaginaţia mea a început s-o ia razna. Începusem să am senzaţia că cineva stă pe marginea patului meu, în miez de noapte, şi alte lucruri stupide de genul acesta“, a mărturisit actorul, care a interpretat rolul dependentului de droguri, Luke Crain. 

Elizabeth Reaser, care a interpretat rolul surorii lui mai mari, a declarat că a rămas cu insomnii: „N-am avut interacţiuni cu «fantome», dar cred că ceva se întâmplă în subconştientul tău după ce pretinzi acest lucru timp de nouă luni. Nu puteam să dorm şi simţeam că o iau razna“

Serialul regizat de Mike Flanagan a fost proclamat cea mai bună serie horror de pe Netflix. „Ăsta e unul dintre cele mai bune seriale ale anului şi unul dintre cele mai înfricoşătoare din toate timpurile“, potrivit publicaţiei GQ.    

Bazat pe romanul lui Shirley Jackson cu acelaşi nume, „The Haunting of Hill House“ este un film de groază cu acţiunea desfăşurându-se progresiv. Exprimată prin flashback-uri, serialul relatează povestea celor cinci fraţi Crane, care se confruntă cu traume reprimate, cu agresiunea în familie şi cu stres post-traumatic, în urma copilăriei petrecute în casa dubioasă Hill House.  

source:Adevarul.ro
0